Foto van een John Deere 6600 met Stautmann Super Vitesse II H, bezig met gras inkuilen in 2009. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 01-01-2016 om 23:04:54, met 10 reacties.

John Deere 6600

mdoornekamp
Foto van een John Deere 6600 met Stautmann Super Vitesse II H, bezig met gras inkuilen in 2009

Reacties

marceldeutz
@mdoornekamp mooie combinatie zoals die nu op de foto staat.
mdoornekamp
@marceldeutz Dit liep toen ook als een trein. En relatief goedkope combinatie
marceldeutz
@mdoornekamp met goedkoop spul werken en verdienen tot je duurder spul kunt kopen! zo probeer ik het wel te doen. ben zelf met kleine fahr ladewagen begonnen met zelf inkuilen, en nu met de strautmann dat is een wereld van verschil.
heb jij altijd met alle messen erin gereden?
mdoornekamp
@marceldeutz Vaak wel alle messen er in. Daar kunnen deze wagens wel tegen. Wel dagelijks slijpen

Geen Deutz fahr wagen weer?
marceldeutz
@mdoornekamp de keuze in deutz fahr wagens is heel erg klein,
ik bedoel dan de jong gebruikte en met groot onderstel vindt ze al helemaal niet. strautmann is toch heel stuk steviger gebouwd. de nieuwste deutz fahr zijn wel weer met groot onderstel maar liggen met de prijs ver buiten mijn budget.
mdoornekamp
@marceldeutz strautmann heeft altijd al een ruim programma gehad. Nu heb je zelfs keus uit 7 basis modellen. Die elk nog weer in vele uitvoeringen zijn samen te stellen.
mdoornekamp

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!