Mais snijden met een Terex TL80 met [+Trioliet Kuilvoersnijder] van het type TU 195. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 04-01-2016 om 11:12:53, met 7 reacties.

Terex TL 80

ZetorTwente
Mais snijden met een Terex TL80 met +Trioliet Kuilvoersnijder van het type TU 195

Reacties

deutzfancrissie
Is het bovenste stuk andere mais zeker? of een bijproduct?> omdat die een lichtere kleur heeft
ZetorTwente
@deutzfancrissie ls allemaal snijmais, wellicht komt het van verschillende percelen maar kleurverschil komt hoogstwaarschijnlijk door de foto.
zettelmeyer
@ZetorTwente hoeveel tons shovel is dat? en kan je hem goed de kuil bult inkrijgen?
ZetorTwente
@zettelmeyer 4,8/5 tons shovel, hij wil opzich wel redelijk de kuil in.
zettelmeyer
@ZetorTwente Je hebt zeker geen ervaring met graskuilsnijden? aan je profiel te zien. Waarom gekozen om eerst te snijden ipv bijvoorbeeld een happer?
deutzfancrissie
Wij doen het wel zettelmeyer maar dat gaat top
wij hebben ook een happer geprobeerd maar dat schiet niet op en hadden met een happer meer broei in de kuil als met de pelikaan bak omdat die eest het gras los drukt naar beneden en daarna afknipt en dus blijft zitten en gaat broeien
met een pelikaan bak heb je zoizo al het losse mee alleen geen mooi gezicht
maar met de kuilsnijder is helemaal toppie alleen wel zware trekker nodig.
wij hebben nu een voersnelheid van 70 cm in de week en dat gaat supper kuil blijft 11 graden. wel in sleufsilo en een bij product bovenop het gras

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terex TL 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!