Foto van een Thaler Lader, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door oosterof op 04-01-2016 om 18:18:12, met 8 reacties.

Thaler Lader

oosterof
Foto van een Thaler Lader, druk bezig met Poseren.

Reacties

CoenNijenhuis
@oosterof Hoe zwaar is die Thaler en hoe bevalt hij?
oosterof
@CoenNijenhuis kut, hij is 2.5 ton en tilt opzich genoeg (1000) kilo max. maar het probleem is dat hij te weinog olie heeft en dus geen kracht op de wielen. Ook begint de bok te scheuren en de as is kapot geweest. En de electronica is een ramp. Maar we zouden niet zonder meer kunnen. Als je met een bezig bent zou ik verschillende merken proberen...
CoenNijenhuis
@oosterof Niet direct een aanrader dus..
loki0134
.
loki0134
Hoe bevalt de flingk instrooibak dan?
hoelang duurt het ong. voordat hij leeg is? en kun je goed dozeren met de hoeveelheid?
is dit de 1 kuub bak?

veel vragen maar komt omdat op het werk er ook interesse in hebben en de instrooi bak die ze nu hebben duurt veels te lang.
oosterof
@loki0134 Hahah de nieuwe is onderweg, dat word de vierde in een 8 jaar. Deze bevalt, net zoals de anderen ook niet. Wij hebben dus precies hetzelfde probleem met dat het er niet uit wil. Er is nu een Kss onderweg en we hopen dat het daarna goed is. zaagsel gaat prima maar gescheiden mest wil niet zakken.
Case845xlplus
@oosterof @loki0134 wij hebben een Merthens instrooi bak we doen er gescheiden mest mee en stro kalk en water mengsel, gaat beide goed zit een extra roerder in

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Thaler Lader ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!