De sticker is erop geplakt, het is officieel! De 9-serie is na 2 jaar eindelijk geleverd!Deutz-Fahr 9340 TTVLoonbedrijf Weltjens - Bocholt (B)

Deutz-Fahr 9340 TTV

mike_v
De sticker is erop geplakt, het is officieel! De 9-serie is na 2 jaar eindelijk geleverd!

Deutz-Fahr 9340 TTV
Loonbedrijf Weltjens - Bocholt (B)

Reacties

ZetorTwente
2 jaar wachten op een trekker?
eicher4048driver
Netjes! Met alles derop en deraan?
RobDeutz104
@ZetorTwente 2 jaar geleden stond er een prototype op de Agritechnika
mike_v
Quote @RobDeutz104:
op de Agritechnica

... en daar/toen is meteen gezegd: verkocht 😉

@eicher4048driver, geen full option. GPS zit er niet op (of de ontvanger zit ergens weggewerkt?) en bijvoorbeeld een hydraulische topstang achteraan gaan ze er waarschijnlijk nog wel op plaatsen.
Fendt940
@mike_v

Wat worden zijn taken?
mike_v
Dalbo Cultimax getrokken cultivator van 6,5 of 8 meter staat al een tijdje achteraan in de loods @Fendt940. En ik gok voor het kilverbord en in het najaar op de maïskuil.
Fendt940
@mike_v

Ah oké, lijkt me kunstig om zo'n trekker rendabel te krijgen. Omdat er ook een aantal 7250's lopen, was ik wel benieuwd wat hier het idee bij was.
mike_v
Het bedrijf heeft wel genoeg klanten in het bestand om er werk voor te vinden @Fendt940. En machines kunnen altijd nog aangekocht worden. 😉
Fendt940
@mike_v

Dat geloof ik zo, maar dat vroeg ik ook niet. Ik was enkel benieuwd naar zijn taken, of beter gezegd welk voordeel deze dan heeft tov de 7250's. Maar inderdaad, machines kunnen nog komen.
jeroen13
Lelijk man tege over de 7250 ttv
mike_v
Cru gezegt @jeroen13: Alle laatste modellen van de diverse trekkermerken trekken op niet veel ... 😉
jeroen13
@mike_v
Da vind ik ni niet , ma deze oogt niet mooie is het de combinatie met deze cabine ? Ik denk het want ik vind de 11 serie van hun al mooier met die cabine rand maar de motorkap blijf ik lelijk vinden dan vind ik die van de 6 en de 7 mooier. ik vraag me ook af wat de draaicirkel van deze gigant is ..want van de 7 serie is het al gigantisch waardoor er hier, niet meer van de 7 serie verkocht worden.
mike_v
Deze was wendbaarder dan de X 710 @jeroen13, welke hij voornamelijk zal vervangen. En die heeft, volgens Werktuigen.be een draaicirkel van 6,75 m (buitenzijde band). Vergeleken met een nieuwe 7-serie, heeft hij exact dezelfde draairadius (5.800 mm).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr 9340 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!