Gisteren de nieuwe voerwagen opgehaald! Kunnen we weer een paar jaar voeren.. Geplaatst door mfboer op 07-01-2016 om 20:23:14, met 7 reacties.

Trioliet Triomix (voermengwagen)

mfboer
Gisteren de nieuwe voerwagen opgehaald! Kunnen we weer een paar jaar voeren.

Reacties

105ls78
@mfboer mooie trekker
ZetorTwente
Hoe bevalt zo'n wagen met standsmes? Krijgen er volgende week hier eentje op demo. Is het nog mogelijk om kleine hoeveelheden (afgepast volgens rantsoen) te laden?
mfboer
Deze wagen bevalt goed, de vorige heeft het 13 jaar volgehouden en was eigenlijk nog niet eens echt op. Ja kleine hoeveelheden kun je gewoon laden, in het begin is dat een beetje lastig omdat je niet precies weet hoever als je hem dan de bult in moet drukken, ma dat went vanzelf wel. Krijg je 1 met een vast mes of een snijmes op demo?
veeboertje
Waar hebben jullie de voerwagen weg??
casejxu
@ZetorTwente hopelijk wel met bewegend mes. Deze hebben iets meer onder houd maar lagen de kuil vele malen netter achter
mfboer
@veeboertjeDeze wagen komt bij LTH Nijmeijer in Loozen weg. @casejxuAls je een droge en een vrij losse kuil hebt is een vast mes niet echt fijn werken, dan is een snij mes mooier. Maar anders maakt dat niet zoveel verschil hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet Triomix (voermengwagen) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!