Foto van een Massey Ferguson 30-13, bezig met poseren met bij gras maaien op oudjaarsdag. Eerste keer dat ik dat heb gedaan :D .

Massey Ferguson 30-13

Foto van een Massey Ferguson 30-13, bezig met poseren met bij gras maaien op oudjaarsdag. Eerste keer dat ik dat heb gedaan 😃 .

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

johndeere6230
Hee dat is een bekende of niet? Bevalt die nog een beetje?
danny_ford
Jazeker, dat is hem. Bevalt nu goed. Heb er vorig jaar alleen een andere motor in moeten zetten. Zit nu 14pk V twin op, origineel was 13pk. Iedere keer dat ik er mee maaide kwam hij niet meer op toeren na een tijdje. Bij het loshalen van de carburateur bleek er een grote scheur net boven de carburateur in het blok zelf te zitten, daardoor verloor hij veel compressie en begon zelfs de motorkap iets te smelten door de hitte die eruit kwam. Had het geluk dat ik net de week een donor husqvarna van hetzelfde soort zitmaaier had gekocht voor als ik ooit achterasdelen nodig zou hebben. Nu zit de motor daarvan erop 😃 En ook nog een opvang erbij gevonden, dus is weer helemaal goed.
johndeere6230
@danny_ford

Aah oke, mooi om te horen, hij maait wel strak hè ????
danny_ford
Ja, dat zeker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 30-13 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!