Even wat foto's maken van

Vredo VT 4546

Even wat foto's maken van "mijn sectionaal poort", en meteen de nieuwe voor LWB er even bij zetten! Nog even wachten op de PVB en hij kan geleverd worden!

Vredo VT 4546
Loonbedrijf Weltjens - Bocholt (B)
LMB Op 't Root - Ospel (NL)

Reacties

Loeideutz
Een paar weken geleden hadden ze er 3 voor onderhoud bij elkaar staan in de werkplaats. Mede ook met de gedachte: als we ze bij elkaar zetten komen er misschien wel kleintjes uit. Het is dus toch gelukt.
mike_v
Nu stond er ook nog een oudje in de werkplaats @Loeideutz 😉 . Deze stond toen ook bij die drie, maar enkel voor nog wat opties op te bouwen en het wachten op de PVB.
JD6930
@mike_v

Mooi bedrijfje. Toen ik de foto in klein formaat zag dacht ik al: lijkt op 't Root Ospel wel. Ben er 19 oktober 2010 geweest. Tijdje geleden dus. Toen tijdens stage dagdeel met vrachtwagen mee. Daar is toen een Paus afgeleverd.
terradriver
@fendt308-driver deze komt er dus bij ????
fendt308-driver
@terradriver
Dikke machine 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vredo VT 4546 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!