11/01: Een Komatsu WA 470 bij steengroeve Carriere de la hazotte in Tavier, Walonië(BE). Opweg naar een nieuwe Bema 35 Dual, die een oude gediende, eveneens Bema ging vervangen.De bak bovenop de veeg

Komatsu WA 470

JD6930
11/01: Een Komatsu WA 470 bij steengroeve Carriere de la hazotte in Tavier, Walonië(BE). Opweg naar een nieuwe Bema 35 Dual, die een oude gediende, eveneens Bema ging vervangen.

De bak bovenop de veegmachine is voor water, door dit tijdens het vegen toe te dienen wordt het minder stoffig.

Reacties

JD3010
Ben je bang voor vieze voeten? ????
JD6930
@JD3010

Hoezo?
JD3010
Dat je zo ver weg staat.
Wimbo
Ik zie geen De Kok? Of moet ik jou als medewerker zien?
JD3010
@Wimbo Die bestelauto is van hun.
varken
Quote @JD3010:
Die bestelauto is van hun.

dat is toch een BE combi??
JD3010
@varken Ja oke, die BE-combi bedoel ik.
JD6930
@JD3010

Hoe ze daar terecht gekomen zijn weet ik ook niet. Tis een Nederlandse eigenaar. En hij had volgensmij ook contact met iemand van de Kok, weet niet of er een dealer tussen heeft gezeten, maar tis een keer wat anders ja. 😛

Walonië. Was afgelopen week de eerste drie dagen vrij, dus maandag en dinsdag meegereden met de ''nieuwe'' vrachtwagenchauffeur/oud monteur. Maandag met de BE combi( @varken ) en woensdag met de DAF XF.

Beide fijne wagens. Die Iveco is net een jaartje in gebruik nu, als overjarig model gekocht. Tegenwoordig moet je een speciaal rijbewijs hebben voor dergelijke combi's maar deze mag nog via de oude regelgeving als ik het goed begreep. De oplegger is de langste die er achter mag. Handig ding als je door de dorpjes moet of op smalle inritten, de DAF met MAC is daar eigenlijk TE groot voor.
Wimbo
@JD6930 kan ik ook een keer meerijden?
JD6930
@Wimbo

Daarvoor moet je niet bij mij zijn. 😉
JD6930
Quote @JD3010:
Dat je zo ver weg staat.

Had je vraag verkeerd begrepen.

Ik was een stukje verder gelopen omdat ik benieuwd was wat voor shovel er achter die steenhoop linksvoor stond. Stond een heel oude achter, merk en type weet ik zo niet. Denk ook Komatsu. Heb d'r geen foto van.

't Was er nat maar viel wel mee hoe vuil 't 'r was. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Komatsu WA 470 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!