Foto van een Argenterio 1280 Mobiele kraan, bezig met poseren.Nieuwe aanwinst, even uitproberen. Foto is geplaatst door GeertM op 18-01-2016 om 11:01:57, met 7 reacties.

Argenterio Mobiele kraan

20 foto's van @GeertM

GeertM
Foto van een Argenterio 1280 Mobiele kraan, bezig met poseren.

Nieuwe aanwinst, even uitproberen

Reacties

jan-broekate
Ha gekocht in breukelen
GeertM
@jan-broekate Nee deze komt niet uit Breukelen.
jan-broekate
Ha oke ja daar stond er ook een te koop en is nu verkocht vandaar dat ik daar aan dacht . Draait zoiets nog mooi of kun je het vergelijken met een getrokken kraan
GeertM
@jan-broekate Draait wel mooi, kunt het niet met een getrokken kraan vergelijken, loopt allemaal wat soepeler en makkelijker en heeft meer kracht dan de getrokken kranen waar ik wel eens op heb gezeten.
GijsInterman
@GeertM leuk ding joh. Ligt er altijd een iveco 4 cilinder in met 80 pk? Ik kan er zelf er weinig info over vinden. En wat weegt deze kraan?

Groeten Gijs
jeroen-reuvers
Hi, ik ben op zoek naar een aandrijfas voor de argenterio 1002 bandenkraan, kan iemand mij helpen?
mijn mail is jreuvers@4dental.nl

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Argenterio Mobiele kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!