Foto van een Claas Xerion 4500. Foto is geplaatst door JJ op 20-01-2016 om 17:47:43, met 8 reacties.

Claas Xerion 4500

JJ
Foto van een Claas Xerion 4500

Reacties

6920 JD
Wat doe je tegenwoordig Jasper?
JJ
@6920 JD Al bijna 2,5 jaar als vertegenwoordiger onderweg.
Miniplaat
@JJ
Is deze beurs in Amerika ofzo? Want de Xerion is in Europa nog niet vrijgegeven voor dubbellucht toch? Dat dacht ik tenminste te hebben gelezen ooit
JJ
@Miniplaat Foto is gemaakt tijdens de Agritechnica in Hannover(D) afgelopen jaar. Zou kunnen inderdaad dat het niet vrijgegeven is. Wellicht weet iemand anders hier antwoord op je vraag.
Miniplaat
@JJ
Haha oké, dan ben ik er waarschijnlijk zelf ook nog langs gelopen 😛 wist al niet meer dat er dubbellucht op zat toen. Maargoed, agritechnica is natuurlijk ook voor Rusland etc., dus kan ook wel kloppen. Dacht dat ik het in de trekker had gelezen vorig jaar
ljdekker
Quote @Miniplaat:
Want de Xerion is in Europa nog niet vrijgegeven voor dubbellucht toch?

Waarom zou dat hier niet kunnen/mogen? `t is wat breed maar verder zie ik geen problemen.
Claas Holland
@Miniplaat en @JJ de Xerion voor de agritechnica al vrij gegeven voor dubbellucht. in oostduitsland zijn er als goed is 2.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Xerion 4500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!