Deutz-Fahr 9340 TTV met Joskin Silo Space 26/50Loonbedrijf Weltjens - Bocholt (B). Foto is geplaatst door mike_v op 22-01-2016 om 20:34:38, met 8 reacties.

Deutz-Fahr 9340 TTV

mike_v
Deutz-Fahr 9340 TTV met Joskin Silo Space 26/50
Loonbedrijf Weltjens - Bocholt (B)

Reacties

dombras
Waarom rijden hun met Nederlands kenteken of is dit een demo
mike_v
Dit was de demo @dombras, hun eigen 9340 is ondertussen afgeleverd en aan het wachten op werk.
JD6930
@dombras

Hier int grensgebied weet je af en toe niet wat je kan verwachten. 😛

Zag laatst foto's op TrekkerTrekker.nl van Van den Borne, Nederlands bedrijf, Belgische kentekens op tractoren en kippers en een kipper leek wel Duits kenteken op te zitten. Was volgensmij gewoon een kipper voor achter de trekker en niet de M.A.N. met Bandit? die ze ook een tijdje op demo hebben gehad. Oft moet zijn dat het een gewoon Bels auto kenteken is geweest. Kunt de kleur van de letters niet goed zien.

trekkertrekker.nl/aardappels-rooien-bij-van-den-bo…
mike_v
Jacob heeft als het goed is trekkers in België en Nederland ingeschreven @JD6930. De kippers die in België ingeschreven zijn, hebben als het goed is kentekens met een witte achtergrond met zwarte letters. Net zoals vrachtwagensopleggers die een eigen inschrijving hebben. Kippers die niet op zichzelf (of niet?) zijn ingeschreven moeten een kopie hebben van het kenteken van het trekkend voertuig.
JD6930
@mike_v

Oke. Dacht dat ze in België altijd wit met rode letters of rood met zwarte letters waren.

Ja zag dat er ook trekkers met Nederlands kenteken waren.

Maar hoe is het mogelijk dat hij kippers en trekkers in België ingeschreven heeft terwijl zijn bedrijf in Nederland zit?

Of wisselt hij ze om het jaar van land?

Je mag toch niet langer dan 1 jaar met een buitenlands kenteken rijden in het land waar je woont? Of is dat enkel in Engeland zo?
Ritchie
@JD6930

Dat heeft met rode dieselolie te maken...
JD6930
@Ritchie

Ok. Slim! Ofja, Nederlandse tractoren mogen gewoon op rode diesel rijden als er een bonnetje van te zien is als ze staande worden gehouden...

Zou een Belgisch kenteken dan voordeliger zijn?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr 9340 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!