Een vlugge kop koffie want er komt regen aan, Loonbedrijf Bomkamp met hun Hakselteam.. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 24-01-2016 om 11:41:45, met 5 reacties.

New Holland FR 9040

ZetorTwente
Een vlugge kop koffie want er komt regen aan, Loonbedrijf Bomkamp met hun Hakselteam.

Reacties

ZetorTwente
hobbyboer
Er mag ook wel een afdekkleed over de trekker, zo kun je echt de openbare weg niet op.
ZetorTwente
@hobbyboer Het spul is inderdaad een beetje smerig, maar onder dit soort omstandigheden valt het ook moeilijk schoon te houden, plus dat deze trekkers in 3/4 dagen niet meer bij de loods zijn geweest. Maar even met de handstoffer rond doen ze bij Bomkamp niet allemaal. Het scheelde nog dat er geen scherpe (avond) zon stond, anders kun je niks meer zien door die smerige ruiten. Ben het wel met je eens dat de trekkers niet erg schoon meer zijn maar het kan altijd erger.
hobbyboer
@ZetorTwente Ik doelde meer op de hoeveelheid mais op het dak.
I.v.m. het risico op afvallende lading zou een afdekkleed niet misstaan 😉
Verder heeft het er alle schijn van dat 1 of meerdere chauffeurs hebben verzuimd de werkbespreking bij te wonen en dien ten gevolge niet hebben meegekregen dat het de bedoeling is om de mais in de wagen te deponeren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FR 9040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!