Foto van een International 1455 XL, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door jo845xl op 27-01-2016 om 19:26:29, met 8 reacties.

International 1455 XL

jo845xl
Foto van een International 1455 XL, bezig met poseren.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
mf 6150
Tis nou icm de persluchtcilinders net een soort van profi uitvoering
mf 6150
Staat daar nou 5400 uur? 5400 of 15400?
ErDee
Ik zie er de lol niet van in...? hoop werk en wat is de moeite om een gewoon hendeltje om te zetten?? zeuren dat ze op het gebied van ergonomie niet zo geweldig zijn is als zeuren dat je benzine auto niet op diesel loopt. je vergelijkt appels met peren, 1980 tegen 2000.
+1
@ErDee Je zult versteld van hoeveel handiger dit kan zijn. Op deze manier heb je de betrouwbaarheid en degelijkheid van vroeger gecombineerd met een wat moderner comfort. Als je veel uren maakt met zo'n oude tractor is zo'n luxe echt niet overbodig! Maar dit draait natuurlijk wel weer om persoonlijke mening.

Ik ken iemand die een 1455xl heeft, waarbij het koppelingspedaal dmv lucht bediend wordt. De knoppen hiervoor zitten op de versnellingspook gemaakt zodat hij gewoon kan schakelen zonder zijn linkervoet te moeten gebruiken.
ErDee
@tractorquintentje dat zal toch vies tegen vallen ik heb liever een normale hendel dan een of ander ''beun de haas'' systeem met wat knopjes. wat eigenlijk nog hetzelfde doen.
+1
jo845xl
@ErDee Je kunt inderdaad een trekker origineel houden maar er aan werken en dingen veranderen waar ik zin in hebt vind ik ook leuk maar dat moet ieder voor zich uitmaken .
10 jaar geleden had ik zin om bij mijne 845xl ( 2wd ) een geveerde vooras te maken , dat heb ik dan ook gedaan , mijne 1055 is een franse dus 25km/h , hier heb ik dan andere tandwielen in gemonteerd , nu 45km/h .
Heeft dat zin , heeft dat nut ? Ik vind het gewoon leuk om zoiets te doen .
Als ik de dag van vandaag ga maaien bvb weet ik wel welke trekker in meeneem tegenover dat die 14 vroeger niet de eerste keus zou geweest zijn .
Ik moet er wel bijzeggen dat ik 2 jaar geleden ook heel veel tijd in gestoken heb om de decibels naar beneden te krijgen wat natuurlijk ook wel een voordeel tegenover die ander 2 opleverd .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!