De trekker of tractor is niet meer weg te denken uit het bestaan van tuinders en bloembollenkwekers. Sinds het einde van de 19de eeuw kwamen tractoren in beeld. Net zoals bij auto's hebben ook tractor

Zetor 2511

281 foto's van @Grasbaal

Grasbaal
De trekker of tractor is niet meer weg te denken uit het bestaan van tuinders en bloembollenkwekers. Sinds het einde van de 19de eeuw kwamen tractoren in beeld. Net zoals bij auto's hebben ook tractoren een snelle en indrukwekkende doorontwikkeling gekend.

De bezoekers van de Westerkoggeflora konden dit jaar (2016) behalve bloeiende tulpen ook oude tractoren bewonderenwereld van de 'oldtimer tractoren'. Denk aan merken als John Deere's, Renaults, Fordson en Fendts. Meer dan 30 oude tractoren worden tentoongesteld tussen de duizenden tulpen. Maar ook de toebehoren zijn volop te bewonderen; bijvoorbeeld een oude ploeg of hooiwagen.

Reacties

SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Mc-Cormick Onbekend naar Tractoren Zetor 2511

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 2511 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!