07/02:Sneeuwt 't?Nee, het regent confetti! :DDe Pinnenkleuvers( Biest-Houtakker) weten hoe je een spetterende afsluiting van je deelname aan een carnavalsoptocht maakt.Vanaf de prinsenwagen die wordt

John Deere 6830 Premium

JD6930
07/02:

Sneeuwt 't?

Nee, het regent confetti! 😃

De Pinnenkleuvers( Biest-Houtakker) weten hoe je een spetterende afsluiting van je deelname aan een carnavalsoptocht maakt.

Vanaf de prinsenwagen die wordt voortgeduwd door deze prachtige John Deere 6830 Premium regent het confetti wanneer de wagen de laatste meters tot het Vrijthof in het Pezerikkengat( Hilvarenbeek) nadert.

Reacties

Werkt dat beter de wagen aan de neus?
JD6930
@johndeere6910forever

Of je hem voor of achter de wagen zet. Bij beide moet je goed sturen en heb je mensen rond de wagen nodig die de boel in de gaten houden. Voordeel bij trekker achter de wagen is dat je wagen tenminste ziet en je meteen achter de act de wagen ziet, waar het om gaat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!