Vicon pendelstrooierke ff af de remorque gehoffe na een ritje van 3/4u vanaf [@unipower] `s thuis. Foto is geplaatst door eicher4048driver op 09-02-2016 om 19:16:02, met 15 reacties.

Vicon Kunstmeststrooier

eicher4048driver
Vicon pendelstrooierke ff af de remorque gehoffe na een ritje van 3/4u vanaf @unipower `s thuis

Reacties

@eicher4048driverwaar den je die gaan hallen mooi vicon
eicher4048driver
@michiel fendt 716 ja is nog wel goed. Maar wel wat werk aan. De opzetrand is helemaal kapoet, eens goed nakijken, een nieuwe U aan de strooipijp kopen,... en eens als er wat tijd is terug mooi rood maken.
Hij komt uit oirschot dichtbij eindhoven
unipower
@eicher4048driver haha wist niet dat hij naar jullie ging 😉 veel plezier ermee!
eicher4048driver
@unipower ik ook niet. Maar toen ik kwam kijken en ik zag je fendt, toen dacht ik van hé die komt me bekent voor!
unipower
@eicher4048driver Jaa dacht al zoiets ???? maar mn pa en ik waren er zelf niet bij, had je de fendt nog even bekeken? ????
eicher4048driver
@unipower je opa en nog een oudere kerel was erbij en hebben geholpen om hem op de remorque te heffen. ja motorkap ziet er echt superstrak uit, voorbanden mogen nog x breder, beetje roest aan de deur en aan het rubber tussen cabine en spatbord, echt zot grote achtervelgen maar geen vanghaken. 😄
unipower
@eicher4048driver Ja de rest van het groene moet nog een keer opgeknapt worden dat het net als de motorkap is. Vanghaken hebben we tijdje geleden thuis gehad maar pa dacht dat ze te groot waren (wat uiteindelijk niet was) dus heeft ie ze weer verkocht maar dat moet er eigenlijk nog wel een keer aan ????
eicher4048driver
@unipower ja vanghaken is echt heul handig! Je opa vertelde dat je zo wel meer van die pz maaiers opknapte enz. Ik heb binnenkort hier ook een kuhn schijvenmaaier die de deur uit mag... 😉 kan je onze fendt ook eens zien
unipower
@eicher4048driver Ja klopt dat doe ik samen met mn pa, maaiers schudders en duiners is puur voor de hobby inderdaad. en tegen die tijd mag je altijd iets laten weten ????
eicher4048driver
@unipower zal ik doen! Is mooie hobby doe ik ook graag. Je kan van de maaier wel wat foto's terugvinden in men profiel
unipower
@eicher4048driver We hebben toevallig vandaag nog een pz 165 gekocht dus hebben voorlopig weer wat te doen ???? maar bedankt voor het laten weten ????
eicher4048driver
@unipower ah das ook mooi. Veel werk aan?
unipower
@eicher4048driver Nee nauwelijks eigenlijk, de vader van die mens heeft em ooit nieuw gekocht en heeft altijd binnen gestaan 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Kunstmeststrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!