Net het laatste vrachtje zand opgekiept voor vandaag. Geplaatst door maikwolsink op 15-02-2016 om 18:14:04, met 13 reacties.

John Deere 6215R

Net het laatste vrachtje zand opgekiept voor vandaag

Reacties

jehan
@maikwolsink werk je daar ?
maikwolsink
@jehan ja vanaf november
jehan
@maikwolsink mn zoon heeft er ook gewerkt via arbeidsbureau
maikwolsink
@jehan ik ook. Mag ik eens weten welke jou zoon voor werkte?
En is dat lang geleden?
jehan
@maikwolsink 2 jaar geleden dacht ik ..welke zoon voor jou werkte huh dat snap ik nie
maikwolsink
@jehan voor welk uitzendbureau ik zit bij inperson
jehan
@maikwolsink ow dat weet ik niet ..nu werkt ie vast a=bij arentsen hier in lintelo bloembollen bedrijf ..hij had er het goed naar zn zin bij hiddink .
tim-jansen
@jehan Hallo Jehan mag ik de naam weten van uw zoon ben familie van Hiddink en ken/kende werknmers goed misschien herken ik hem
jehan
@tim-jansen mijn zoon heet arjan houwers
MaxxuM4ever
Les 1 met dumperen is toch dat je recht voor je dumper moet staan als je kiept? Als je nu wat gaat glijden of naar voren rolt ga je alle kanten op
maikwolsink
@MaxxuM4ever opzich heb jij een punt, alleen ik was toen vaste chauffeur op deze combi dus ik weet wel wat wel en niet kan.
en dat schuiven gebeurt vaak alleen als je je poot op de rem houd, als je hem laat meerollen en hem er dan weer recht voor stuurt is er niks aan de hand.
930triplemaaier
@MaxxuM4ever Als het goed is staat de keeper ook op de rem dus valt het wel mee

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!