Kiek um blinke int zonneke!
Laatste foto van de eicher

Eicher 4048

Kiek um blinke int zonneke!
Laatste foto van de eicher "spetter" 4048 😢

Niet zo gezellig als de veemarkt..

..maar wel net zo effectief! Koemarkt.nl is de online marktplaats voor handel in rundvee.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

Cormick D-430
Is dat de zelfde cabine als op de 100ls serie van fendt?
eicher4048driver
@Cormick D-430 nee absoluut niet! Is een wereld van verschil. Deze heeft bv. Langere zijramen, geen achterruit, een voorruit die enkel op een kier kan... Ook is deze zijn dak van een bache en een stof, bij de 100 LS serie is dat van metaal!
Cormick D-430
@eicher4048driver oke ik vond m dr zo op lijken 😉
manus
@eicher4048driver Verkocht?
eicher4048driver
@manus jep. Lekte nogal wat olie en begon wel wat mankementen te krijgen. Ook kan hij in België toch niet gekeurd worre dus is em weg
SJB533
Quote @eicher4048driver:
Ook kan hij in België toch niet gekeurd worre dus is em weg

Want?
eicher4048driver
@SJB533 deze eicher is door mijn grootvader als jonge occassie in de jaren '80 van een nederlander gekocht. In België is deze reeks nooit verkocht en kon dus ook niet gekeurd worden omdat hij hier in Belgen nooit een Prototypekeuring had gehad (wat elk nieuw/ingevoerd voertuig eigenlijk moet hebben). Er zaten toen geen papieren bij en kon dus ook niet aangevraagd worden bij een dealer. Toen in die jaren was een keuring geen ramp. Tegenwoordig is dat wel wel wat anders. Hij heeft nog bij mijn grootvader tot -+2005 dingen om en rond het bedrijf gedaan en toen heeft mijn vader hem gekregen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher 4048 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!