Foto van een New Holland TS 115 A.  Ons machientje uit de winterslaap en binnenkort aan het bemesten! :P

New Holland TS 115 A

gudo
Foto van een New Holland TS 115 A. Ons machientje uit de winterslaap en binnenkort aan het bemesten! 😛

Reacties

TLA-TSA
Beste banden eronder! (y)
gudo
@TLA-TSA Ja, vorig jaar niewe banden eronder gekomen. Bewust voor een paar maatjes breder gekozen zodat het mooi staat haha. Dit is 650/65/38 en 540/65/28. Vond het een mooi maatje, maar breder moet het niet worden haha 😛
Zeemees
@gudo

710's staat het dikst vind ik.

Dit is dan een 135, maar het idee blijft hetzelfde.
gudo
@Zeemees Dat is zeker waar. Maar 650 is meer als zat vind ik 😛
Zeemees
@gudo

650 is wel de mooiste 'normale' maat denk ik. Welk merk heb je eronder liggen? Bij ons namelijk Michelin maar die zijn eigenlijk maar 600 breed.
gudo
@Zeemees Ja idd gewoon een normale maat. 710s zijn ook niet altijd ideaal. En op een tractor van 116 pk zie ik het nut niet van 710s haha. Er liggen bij mij BKT s op. Er moesten rondom nieuwe banden op en met trelleborg of michelin kwam het zo duur uit... en voor een boer is bkt geen verkeerde keus denkik... ik ben er tenminste tevereden over. Ze liggen er nu een jaar op ongeveer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!