Foto van een domme belgenconstructie, ofwel,  de piston uit het overdrukventiel van de tank, zijn er meer mensen die er problemen mee hebben dat het rubber loslaat van de metalen piston? En zo ja, wat

Joskin Onderdelen

317 foto's van @EA_MF

EA_MF
Foto van een domme belgenconstructie, ofwel, de piston uit het overdrukventiel van de tank, zijn er meer mensen die er problemen mee hebben dat het rubber loslaat van de metalen piston? En zo ja, wat is er aan gedaan om te voorkomen dat het nogmaals gebeurd?

Reacties

patfordson
@EA_MF

Tegen Belgen niet kwaad zijn hè , joskin contacteren ... 😄
EA_MF
@patfordson haha, vooruit, laten we t op de Walen houden dan 😃 Nieuwe wordt morgen besteld als het goed is, zal ook eens zien of ik reactie kan krijgen van Joskin morgen.
radium45
@EA_MF Kan het zo zijn dat het rubber niet bestand is tegen de smeerolie die meekomt uit de pomp?
EA_MF
@radium45 gebruiken gewoon normale vacuumpomp olie, lijkt mij dat het daar tegen moet kunnen toch? Denk zelf meer aan de combinatie warmte en druk op de rand tussen de 2 materialen eerlijk gezegd.
Herbert
@EA_MF Wat zijn de symptomen van dit probleem? Het lijkt erop dat ik maar 1 stand meer heb met mn overdrukventiel, ongeveer 0.3 bar. Verder open of dicht heeft geen invloed meer.
EA_MF
@Herbert dat zijn precies de symptomen, tank komt niet meer op druk en pompt continu door het overdrukventiel, is trouwens heel snel te controleren en Joskin heeft het probleem opgelost inmiddels door het rubber volledig dicht te maken.
Herbert
@EA_MF oke, ik weet genoeg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!