Hier mijn 1504M op nieuwe banden en gelijk even gewassen , ziet er best nog goed uit voor zijn 4.5 jaar en 8500 uur op de teller. Verder is er toch eigenlijk veel aangeweest, wel hoofdzakelijk kleine

Atlas 1504

HJStolk
Hier mijn 1504M op nieuwe banden en gelijk even gewassen , ziet er best nog goed uit voor zijn 4.5 jaar en 8500 uur op de teller. Verder is er toch eigenlijk veel aangeweest, wel hoofdzakelijk kleine dingen maar wel regelmatig. Ja zo goed als mijn 1304 van 14 jaar en 10700 uur op de teller zijn ze niet meer. Daarom wil ik eigenlijk een Doosan kopen want die schijnt het heel goed te doen en legt goed in prijs.Nee Terex word nooit de echte Atlas.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1504 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!