Foto van een Roadless Ploughmaster 80. Gebaseerd op de 65 pk 5000. Door de opbouw van de CAV turbo en oliekoeler etc was dit de voorloper van de 7000. Ford was het niet eens met de beslissing van Road

Roadless Ploughmaster 80

RPCounty
Foto van een Roadless Ploughmaster 80. Gebaseerd op de 65 pk 5000. Door de opbouw van de CAV turbo en oliekoeler etc was dit de voorloper van de 7000. Ford was het niet eens met de beslissing van Roadless om dit te doen en liet alle garantie vervallen. Roadless nam de garantie gewoon over. Problemen zijn er nooit mee geweest doordat de trekker ruim overbemeten gebouwd was. Zeer zeldzame verschijning! Graag een nieuwe map aanmaken!ploughmaster80!

Reacties

SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Roadless Ploughmaster 75 naar Tractoren Roadless Ploughmaster 80
RPCounty
@SJB533 dank je sjoerd
valmet6400power
@RPCounty

Mooi stukje historie evengoed!
a3vandiejen
@RPCounty Idd, leuk verhaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Roadless Ploughmaster 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!