Scheunenfund!Soms vind je ze letterlijk onder de grond weer :D. Deze is er eentje, goed weggestoken voor de kijklustigen in een heuvel verwerkte schuur, deze Super E7200V. Heeft ondertussen een nieuwe

Schlüter Super E 7200 V

Schluterfan
Scheunenfund!

Soms vind je ze letterlijk onder de grond weer 😃. Deze is er eentje, goed weggestoken voor de kijklustigen in een heuvel verwerkte schuur, deze Super E7200V. Heeft ondertussen een nieuwe eigenaar en loopt hier maar een goede 10km vandaan weg. Hoop dit jaar eens enkele actiefoto's te kunnen maken.

Reacties

Mooi zo! 😄 Soms zijn ze dichter in je buurt dan je denkt. 😄
Schluterfan
@tractorquintentje

Is ondertussen al 2 jaar terug 😉.
Rozema
@Schluterfan
Leuk, mooi beschreven ook! 😉
mf 6150
Mooi hoor! Hadden deze types nou wel of geen 40 bak?
Schluterfan
@mf 6150

Nee deze nog niet, loopt maar een goeie 30.
a3vandiejen
@Schluterfan Is het werkelijk zo dat als je een Schluter hebt , mensen ongevraagd komen kijken.
+1
Schluterfan
@a3vandiejen

Ik heb al een paar keer meegemaakt dat ze mensen zo op de bots op het erf komen, om naar de Schlüters te zien. Voor ons niet erg, ze zijn telkens welkom. Soms hebben ze best wat moeite gedaan om aan ons adres te komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super E 7200 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!