Foto van een Renault FT.Dit is een prototype waar er maar 13 van zijn gemaakt en mijn broer komt hem zo maar tegen bij een klant.

Renault Prototype

Foto van een Renault FT.
Dit is een prototype waar er maar 13 van zijn gemaakt en mijn broer komt hem zo maar tegen bij een klant.

Reacties

erik9831
Staat hij nu nog bij die klant ? 😄

ken je toevallig de specificaties van die trekker ?

Denk gebouwd net voor 1992, want hij heeft nog het oude logo. Heeft ook het design van rond die periode.

Ziet er zelfs niet gebruikt uit ...
+1
hobbyboer
Ik krijg hele andere voertuigen in beeld als ik op Renault FT google, is dit later de Ceres geworden?
hobbyboer
Staat er wel keurig bij daar!
Zelf de vloer gedweild?
erik9831
@hobbyboer Renault 90-34 TF staat er op renaultoloog bij de landbouwvoertuigen en dan op de datum 1993-2003 maar een FT staat er ook nergens niet tussen. Maar vermoed dat het toch rond die periode ergens geweest moet zijn

renaultoloog.nl/landbouw.htm/
boegie
Mooi zulke vondsten! Draait in Nederland dan neem ik aan?
John Deere 8345r
Ik kom alleen maar tanks tegen als ik ´Renault FT´ intyp 😃
edit dat bedoelde hobbyboer ook al (oeps) 😛
claasfan
Mooi zo'n vondst
SJB533
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Renault onbekend naar Tractoren Renault Prototype
SJB533
@jordi 1455
Jordi, waarom nu weer een apart mapje aanmaken? Maw: Waarom een prototype apart benoemen? Dat gebeurt hier normaal gesproken niet, dus waarom doe je dat nu wel? Of wil je mij zo graag dwars zitten?
jordi 1455
@SJB533 Van een prototype zijn er slechts een enkeling, van het type 90-34 zijn er 12 gebouwd er zijn meerdere. En leg mij maar eens uit waarom de schluter profi-trac 5000 en de fendt trisix vario wat prototypen zijn wel hun eigen map mogen hebben en deze renault niet? zolang je daar geen goed argument op kan verzinnen vraag ik mij af hoe serieus ik jou nog moet nemen.
SJB533
@jordi 1455
De Schlüter is geen prototype, volgens mij.

De map Trisix is aangemaakt door leden, maar is gewoon een prototype cq studiemodel, waaronder die map dus ook kan verdwijnen.

Deze Renault is toch echt een prototype, aantallen zeggen niet altijd wat over het wel of niet zijn van een prototype. Dat er 12 gebouwd zijn, houdt niet per definitie in, dat het een serieproduct is. Doorgaans worden er meerdere gebouwd voor testdoeleinden.
jordi 1455
@SJB533 Het is bekend dat van dit type 1 prototype is gebouwd in 1989, die 12 trekkers waar ik het over heb zijn in 1992 gebouwd.
atr-agri.com/cata_ta.php/?atrnum=0346
atr-agri.com/cata_ta.php/?atrnum=0493
boegie

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Prototype ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!