Een van die vele Vervaets, maar dit was toch een van de eerste die een dikke maand terug her en der op internet verscheen!Vervaet Hydro Trike XLLoonbedrijf Fijten - Geleen (NL)

Vervaet Hydro Trike XL

mike_v
Een van die vele Vervaets, maar dit was toch een van de eerste die een dikke maand terug her en der op internet verscheen!

Vervaet Hydro Trike XL
Loonbedrijf Fijten - Geleen (NL)

Reacties

Oldtimer-fan
Quote @mike_v:
her en der op internet verscheen!

Maar wel in vastgereden toestand 😛
mike_v
Dat wou ik er niet bij zetten @Oldtimer-fan 😛
JD6930
@mike_v

Dacht afgelopen week Reyrink ook met zo'n nieuwe voorbij te zien komen met extra ton er achter. Weet het niet zeker of het een nieuwe was want het was donker.

De wat grotere loonwerkers lijken niet veel last te hebben van de crisis als je ziet hoeveel nieuwe tonnen er rond rijden. Vervaet en Vredo in iedergeval niet na deze winter. 😛
mike_v
De kleine tank hangt ondertussen achter de nieuwe Vervaet en die heeft zijn eerste kuubs alweer gereden @JD6930. Crisis kom je enkel te boven door ze te vergeten en terug te investeren. Laten we hopen dat de loonwerkers wel weten wat ze doen met hun geld.
JD6930
@mike_v

Ah oke, mooi!

Ben benieuwd wanneer ik hem tegenkom.

Dat denk ik ook wel ja, dat ze goed zat weten wat ze met hun geld doen. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vervaet Hydro Trike XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!