Foto van een John Deere 6420aan het gieren meet sleepslang. Foto is geplaatst door trekkerman13 op 17-03-2016 om 17:16:54, met 20 reacties.

John Deere 6420

trekkerman13
Foto van een John Deere 6420
aan het gieren meet sleepslang

Reacties

rickboer blija
Hoe zwaar is die combi??
trekkerman13
@rickboer blija weet ik niet precies
rickboer blija
@dikketrekker ik vroeg hem omdat het mij een mooie, ligte 4 cilinder sleepslangcombinatie lijkt
dikketrekker
Loon & verhuurbedrijf Slingerland - Van den Berg, Vlist (gemeente)
oanejorrit12
@dikketrekker lekker nuttig.. waarom haal je al die oude foto's naar boven?
dikketrekker
@oanejorrit12 het is een Forum, dan is het de bedoeling dat je over foto's discussieert...
+1
oanejorrit12
@dikketrekker over nieuwere foto's.. hier heeft niemand wat aan.. @SJB533
Arnoldvd
@oanejorrit12 dat mag best dat je jezelf hier druk over maakt
+2
trean
Quote Reactie van @dikketrekker:
het is een Forum, dan is het de bedoeling dat je over foto's discussieert...

Daar heb je gelijk in, maar dan graag wel over actuele onderwerpen en foto's. Dat je daarbij soms een oudere foto gebruikt en dan daaronder doorgaat met een discussie is goed.

Onder een foto beginnen met een discussie is alleen gebruikelijk als je met een zelfde soort machine als op de foto werkt, wil gaan werken/ aan wilt schaffen.

Gewoon zomaar ergens onder een oude foto beginnen te kletsen omdat je niks beters te doen hebt is irritant en niet normaal.

Ik heb het idee dat je op school zit en geen interessante les hebt.
Als je dan dom wil kletsen op Internet kan je beter naar Facebook of dumpert gaan want daar is het normaal dat er gereageerd wordt zonder kennis van zaken of zelfs maar verder te lezen als de kop van een artikel. Vaak kun je op fb wel zeggen : "ik het liever dat jij het zegt ipv iemand met verstand" of " je het in ieder geval geen ervaring of kennis van zaken.

m.facebook.com/WakkerDier/
Hier wordt dom gezeur wel gewaardeerd 😂 ,
+1
newholland6640
@trean
Hahaha je typt er maar een lang verhaal voor.
trean
@newholland6640 dan snap hij het misschien. Met een korte reactie dit is niet gewenst of dit mag niet bereik je niks en lok je alleen maar meer reacties uit.
newholland6640
@trean

Haha ja, maarja die energie die jij erin steekt helpt toch niet.
trean
@newholland6640 meestal niet idd maar je weet maar nooit. Afschuiven op admins is ook niet de bedoeling.

Welke energie die je in tf stopt is wel nuttig? Volgens mij alleen het maken van een topic omdat je een probleem hebt met een trekker of machine en breed advies wilt hebben.
+2
newholland6640
@trean

dat laatste ben ik met je eens.
Ik ben voor paar jaar terug ook heel druk geweest om mensen erop te attenderen dat het niet leuk is dat ze 15 foto`s van 1 machine plaatsen enz. Helpt allemaal niks en je krijgt er niet meer plezier door als je je daar mee bezig gaat houden.
+1
trean
@newholland6640 zijn er tegenwoordig nog maar weinig mensen die 10 foto's van 1 combinatie uploaden. Maar die zijn wel eigenwijs en gaan door als ze erop aangeproken worden.
newholland6640
@oanejorrit12

Dat mag toch best? Als dat niet zou mogen moet hij ze maar verwijderen.
dikketrekker
@newholland6640 bedankt, dat vind ik ook...
dikketrekker
En waarom is dat nou zo'n grote discussie? je hoeft niet overal op te reageren. als het je niet zint moet je niet kijken, het lijkt wel of er alleen maar kritiek komt als je een keertje wat doet en wat een paar gasten niet zint, rampentoeristen zo noem ik dat... je kan je kritiek ook gewoon voor je houden...
maar aan de andere kant snap ik het wel hoor, maar dit gaat wel een beetje erg ver, vinden jullie ook niet? want als je dat niet wil, kan je ook gewoon reactie's uitschakelen, als het bij je EIGEN foto's is...
+1
dikketrekker
En als ik reactie's krijg op oudere foto's waardeer ik dat alleen maar, dat betekend dat er mensen zijn die je foto's niet vergeten zijn, ik vind dat alleen maar mooi...
(mijn mening)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!