De TSA op trekkertrek Axel 2013. Toen nog op de smalle/lage/lelijke banden.. Foto is geplaatst door Zeemees op 19-03-2016 om 17:12:16, met 4 reacties.

New Holland TS 115 A

Zeemees
De TSA op trekkertrek Axel 2013. Toen nog op de smalle/lage/lelijke banden.

Reacties

gudo
@Zeemees haha Ik had eerst precies het zelfde op onze tsa. Ook smalle/lage/lelijke banden! Ik was blij dat de banden glad waren haha. toen kwamen er eindelijk andere banden onder 😛
Zeemees
@gudo

Wij hebben ze vervangen toen we een nieuwe kipper kochten. Toen moest het spul op 1,80m spoorbreedte komen, en dan zou die te breed worden met dubbellucht. Toen dus maar gekozen voor bredere enkellucht. Staat een stuk beter in ieder geval.
gudo
@Zeemees ja is ook zo, word het een heel andere trekker van! Wij moesten er andere op omdat ze glad waren. En ik dacht als je t doet. Doe het dan meteen goed 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!