Foto van een Volvo BM 2650 De Aanwinst gearriveerd!!Linker Interieur. Foto is geplaatst door Valtra-Fordpower op 20-03-2016 om 14:34:02, met 5 reacties.

Volvo BM 2650

Valtra-Fordpower
Foto van een Volvo BM 2650 De Aanwinst gearriveerd!!
Linker Interieur

Reacties

Fendt926Driver
Heb je links en rechts bedienings hendels?
is dat wel handig?
mooi appart werk paard trouwens. hoeveel pk geeft die?

voor de werkzaamheden minder ideaal zonder 4wd denk ik. met bemesten de 4wd hier een keer op automaat staan maar met een bocht maken ging die dus uit en begon het achteraan direct te graven. nu 4wd vast aan met bemesten
Valtra-Fordpower
Rechts heb je 2x hydrauliek en hefinrichting, links zit de groepenpook, elektrische inschakeling van PTO en de keuze hendel Rijafhankelijke PTO.
Fendt926Driver
@Valtra-Fordpower eigenlijk ook niet zo heel appart. mijn Fendt 614 heetf ook links naast stoel de handrem en 4wd hendel en de aftakas hendel naast het dash bord
valmet6400power
Quote @Fendt926Driver:
hoeveel pk geeft die

Af-fabriek 140!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 2650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!