Foto van een New Holland T 7.210. Geplaatst door fiatagriboy op 26-03-2016 om 21:22:46, met 13 reacties.

New Holland T 7.210

Foto van een New Holland T 7.210

Reacties

Loeideutz
Mag ik vragen wat U, of ze, hier aan het doen bent? Het lijkt erop dat ze zwarte akker aan het aanrollen zijn, maar dit zal toch wel een goede reden hebben.
Tim-MF3080
@fiatagriboy Zijn dit van die aparte rollen? Heb je dit ook zo gelaten? Of gelagerd gemaakt?
fiatagriboy
@Loeideutz Dit is klaargelegd cichorei land, om het vocht goed in de grond te houden en de grotere kluiten kapot te maken hebben we vorig jaar deze landrol gemaakt ( kwestie van capaciteit te maken ).
fiatagriboy
@Tim-MF3080 we hebben een oude getrokken landrol van ongeveer 6 m gekocht gehad en nog 2 elementen apart bij gekocht, en daar deze gedragen rol van gemaakt. Die elementen hebben we in een nieuwe kader geplaatst. dus gewoon een as door alle elementen en aan weerszijden gelagerd.
JD3010
Kan die het goed trekken?
fiatagriboy
@JD3010 tuurlijk voorwat wel niet, als je bedoelt dat het wat veel pk is voor een rol van 7 m, ze weegt 2750 kg in de lift , dat is net niet zo gezond voor de lift van de winner
Tim-MF3080
@fiatagriboy Ok, netjes gemaakt! Ik vraag het omdat wij ook nog zo een rol hebben met van die aparte elementen maar dat is ongelagerd en niet echt ideaal want hoe je dat moet smeren slaat nergens op eigenlijk.. Knappe machine is het zeker
fiatagriboy
@Tim-MF3080 bedankt ! 😄
Loeideutz
@fiatagriboy Oké! Weer wat geleerd.
Ritchie
Had je hem niet beter getrokken kunnen maken zodat je met een veel lichtere trekker kunt rijden? Want dit is ook niet alles lijkt me.
fiatagriboy
@Ritchie Daar is over nagedacht geweest, maar waarschijnlijk gaan we een extra hulpcilinder op de fiat zetten waardoor we deze rol in die tractor kunnen hangen
fiatagriboy
@Ritchie Een getrokken rol is ook niet zo praktisch op de kleinere percelen 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!