1 poots woeler om diepe sporen los te krijgen. Foto is geplaatst door kerstrunner op 30-03-2016 om 21:31:35, met 13 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

kerstrunner
1 poots woeler om diepe sporen los te krijgen

Reacties

@kerstrunner mooi gemaakt
john deere 7810
Degelijk werk. Maar wat heb je die koker van je trekstangen naar je topstangpunt er bijzonder aangelast? vanwaar zo schuin/scheef?
mbvaltra
@john deere 7810

Nu trekt/duwt die schuine koker tegen de hoek van de staande koker. En daar is die sterker.
Ik denk dat het daarom zo zit.
kerstrunner
@michiel fendt 716 Bedankt
@john deere 7810 De kokers zijn 120x40mm De rechtopstaande koker zit in het midden op zijn langs over de onderste dwarse koker geschoven,en dan vastgelast. Dan heb ik aan die rechtopstaande koker dus 40mm uitgeslepen en heb ik aan voor en achterkant nog slechts 40mm over,en dat vond ik maar iel,omdat er toch nogal wat druk op komt. Hij staat zo scheef omdat ik hem liefst op de hoek van de rechtopstaande koker wou vastlassen. Hoek is sterker dan midden van de buis!
john deere 7810
@mbvaltra

ja dat snap ik, daar dacht ik ook al aan... Maar waarom onderaan dan wel voor het midden gekozen? gaat hij er soms doorheen? en waarom geen stukje platstrip bij het bovenste punt van de koker? dat stripje meer of minder maakt blijkbaar ook niet uit als ik naar de rest kijk 😛 haha
john deere 7810
@kerstrunner

kijk het is al duidelijk haha
kerstrunner
Baltus_steyr
@kerstrunner Hoe lang is die poot? hij lijkt me niet zo heel lang. En wat voor slijtstrip heb je hier op zitten?
kerstrunner
@Baltus_steyr 80 cm,die slijtstrip is een gewone ijzeren baar van 25mm,ik heb daar dan met staallasdraad enkele rupsen opgelast
steyrlanzboy
Mooi
Baltus_steyr
@kerstrunner oke das is nog wel een mooie lange lengte! Ik had er eerst ook ijzeren strippen op gelast, maar die slijten zo weg!! Ik heb nu verend staal erop. Dat slijt lang niet zo hardt.
kerstrunner
@steyrlanzboy Bedankt
@Baltus_steyr Zal idd wel beter zijn,maar het is niet zo dat hij elk jaar 20ha moet woelen,daarom hoop ik dat het zo wel even zal meegaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!