Foto van een Onbekend Onbekend. Weet iemand toevallig wat voor merk deze ploeg is?. Foto is geplaatst door deutzfan2000 op 02-04-2016 om 19:08:40, met 10 reacties.

Onbekend Onbekend

deutzfan2000
Foto van een Onbekend Onbekend. Weet iemand toevallig wat voor merk deze ploeg is?

Reacties

marc102
Is dit geen goudland ploeg?
deutzfan2000
@marc102 heeft goudland ook de bevestiging doormiddel van een gatenbalk?
marc102
@deutzfan2000 Weet ik niet ik heb zelf ook een goudland stoppelploeg (zie mijn profiel). Alles wat zij maakten was vrij rechtoe rechtaan dus het zou best kunnen.

Of iemand heeft het zelf op gatenbalk gemonteerd

#left
marc102
Bekijk die laatste foto eens goed als je de rode balk met de 2 pennen voor de hef wegdenkt heb je dan niet ongeveer hetzelfde als jouw ploeg?
deutzfan2000
@marc102 Bij mij aan de ploeg waar de topstang aan gaat zit eerst een gat en daar achter een sleufgat. bij de goudlandploegen op de foto's zie ik alleen gaten boven elkaar. En bij het systeem van het draaien moet ik een hendel indrukken om een pinnetje omhoog te laten gaan en op de foto's zie ik dit ook niet. Ook zie ik een andere bevestiging van de voorscharen en de meskouters.
marc102
@deutzfan2000 dat kan, ik ben zeker geen expert in deze ploegen maar omdat ze hier vlak in de buurt grbouwd zijn zie ik er bij iedere oldtimer show in de buurt altijd wel een paar

Het was een kleinere machinebouwer dus het kan goed zijn dat ze regelmatig het ontwerp hebben gewijzigd.
deutzfan2000
@marc102 Ja dat is zo, maar helemaal omdat de ploeg eerst ook blauw was maarja verf zegt niet zoveel..
atlaspower
@deutzfan2000 vroeger bouwde elke Smit in het dorp zowat een ploeg, vaak werden er oude paarden ploegen omgebouwd, dus dat alles op elkaar lijkt is ook niet vreemd, elke Smit keek wel eens bij de buren
deutzfan2000
@atlaspower Ja dat is ook zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!