Foto van een Deutz D6206. Een nieuw hefventiel erin gezet vandaag.. Foto is geplaatst door MulderDeutz1 op 08-04-2016 om 18:43:43, met 6 reacties.

Deutz D6206

MulderDeutz1
Foto van een Deutz D6206. Een nieuw hefventiel erin gezet vandaag.

Reacties

Rozema
@MulderDeutz1
En geholpen met schokken van de hef?
MulderDeutz1
@Rozema Ja zeker! Tilde eerst 1400 kilo aan de testbank en zakte dan elke seconde een paar honderd kilo in hefkracht. Nu met het nieuwe ventiel 1800 kilo en elke seconde maximaal 2 kilo minder hefkracht! Super vooruitgang dus. Kost echter ook wat...
Rozema
@MulderDeutz1
Wow, super. Vervanging is relatief simpel zo schijnt, al moet je eerst de boel wel open hebben liggen...

600 euro voor het ventiel. Het is de trekker wel waard wat dat betreft 😉
MulderDeutz1
@Rozema Zeer zeker is de trekker het waard. Heb het ventiel zelf vervangen, maar bij het mechanisatiebedrijf. Zo kon ik er zelf ook nog wat van leren en had ik een goed en technisch meekijkend oog 😄 Ventiel kostte iets minder bij bepco. Het ventiel erin schuiven komt nog wel even precies. De o-ringen gaan zomaar kapot.
Rozema
@MulderDeutz1
Dat geloof ik graag, en je wilt het natuurlijk niet verknoeien dat je over een paar weken weer moet. Heb destijds de manchet van de hefcilinder vervangen, ook zon pielklusje. Maar mooi dat het gelukt is 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6206 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!