Foto van een Claas Axion 810. Geplaatst door deerefan op 12-04-2016 om 16:41:27, met 12 reacties.

Claas Axion 810

Foto van een Claas Axion 810

Reacties

JD6930
Een Duitse loonwerker in Brabant, dat kunnen maar enkele dingen betekenen:

Of de akkerbouwer heeft geld teveel.
Of de loonwerker heeft geld teveel.

Brabant is nou niet echt om de hoek voor Duitse loonwerkers...
dombras
@JD6930 ligt er maar aan waar in Brabant wij poten zelf ook aardappels in Duitsland half uurtje sta ik over de grens met de poter
dombras
Het is vrij nat volgens mij aangezien de rol vol loopt. Waarvoor is dat rekje achter op de bunker is dit geen 2 tons bunker
JD6930
@dombras

Das ook wel weer zo ja. 😉

Half uurtje... Das snel zat. Hoeveel km is het dan?
radium45
@JD6930 pak eens een kaart van Nederland
JD6930
@radium45

Hier één dorp verder zit WTC de Kempen, zover ik altijd heb gehoord van ons pa duurt het een half uur voor ie daar is en een half terug, 9 km. Ook al rijdt ie op de N weg 40+ km per uur.

Met Limburg er nog tussen schatte ik het vrij snel. Als ik zo google maps bekijk zou het wel kunnen ja. Vindt het nog wel vrij snel.
6920 JD
Deze duitse loonwerker poot aardappelen voor een akkerbouwer uit limburg bij ons in de buurt.
dombras
@JD6930 zal ongeveer 15 tot 20 km zijn
dombras
@JD6930 tokkelt die met een John deere naar ginds zeker 😛
JD6930
@dombras

Wa anders. 😛

Moet wel veel over 30 wegen. Weet ook niet precies of het nu echt een half uur is of wat minder. Volgens mij haalt ons pa alleen de mestpomp daar met buizenwagen dus komt er niet zo vaak.
+1
JJ
LU Klaas uit Leuth/Nettetal poot en rooit het overgrote merendeel voor een akkerbouwer uit Noord-Limburg. Een teeltgebied met een straal van circa 25km. Dan kom je vanzelf in Brabant, Duitsland en Limburg terecht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!