Foto van een International 733. Foto is geplaatst door Niek123 op 13-04-2016 om 18:55:40, met 4 reacties.

International 733

Niek123
Foto van een International 733

Reacties

fendtkubotab1600
Goede ervaring met de verkoper gehad ? Weet waar die vandaan komt en van wie . Wil er binnenkort ook gaan kijken voor een trekker maar wil even weten of wel echt alles klopt wat die zegt . Of is het tot nu toe nog alles waar wat die gezegd heeft? En klopt het een beetje ?
Heb deze trekker ook op rond gereden toen hij bij die verkoper stond. Maar is al ff geleden. En heb belang bij een iets duurdere categorie trekker vandaar de vraag. Of je prettig zaken hebt gedaan met deze man?

Gr fendtkubotab1600
Niek123
@fendtkubotab1600 Hallo, ik heb inderdaad wel een goede ervaring gehad met die verkoper. En tot nu toe is alles dan ook nog waar wat die heeft verteld. Verder ken ik hem ook niet, maar hij komt bij mij wel betrouwbaar over. Er zat ook een erg slechte voorband op bij deze, die heeft hij er nog opnieuw opgelegd voor dat ik hem mee kreeg. Dus bij mijn weten is hij denk ik wel betrouwbaar. Ik hoop dat je iets aan mijn reactie hebt. Groetjes Niek
fendtkubotab1600
Danku

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 733 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!