Mythos 90 6550 7880. Foto is geplaatst door wilbertkw op 23-04-2016 om 21:24:16, met 8 reacties.

Landini Meerdere

wilbertkw
Mythos 90 6550 7880

Reacties

Ritchie
Mooi plaatje!!

Komen er geen 'spatbordverlengers' achterop?
a3vandiejen
@wilbertkw Prachtig Wilbert, heb een stuk of 5 Landini,s gezien in de achterhoek. Had nog een foto gemaakt van twee landini,s maar foto is niet scherp, had ze rijdende weg genomen vanaf de trekker.
joozt
@wilbertkw Mooi Wilbert, is die van jou helemaal klaar?
wilbertkw
@joozt plaatwerk moet nog kleurtje hebben (motorkap) maar het is nu te koud om te spuiten en vanaf volgende week bezig met de trekkertrek. Dus motorkap moet nog even wachten 😉
joozt
@wilbertkw Oh schiet al mooi op dus! Over 2 weken ook voor de sleepwagen? Of ben je daar achter de schermen te druk voor?
wilbertkw
@joozt ik Doe niet mee is inderdaad niet handig en trekker heeft nog niet al het plaatwerk erop zitten waardoor ik ook niet mag meedoen
joozt
@wilbertkw Begrijpelijk. Alles op schema met de organisatie?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Landini ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!