Dit zit aan de linker kant van de motor blok van onze JD5720, mijn vraag is wat is dat losse stekkertje?Heeft dezelfde kleuren als die stekker die al in elkaar zit en de lengte komt precies uit dat de

John Deere Onderdelen

241 foto's van @JohnDeere5720

JohnDeere5720
Dit zit aan de linker kant van de motor blok van onze JD5720, mijn vraag is wat is dat losse stekkertje?
Heeft dezelfde kleuren als die stekker die al in elkaar zit en de lengte komt precies uit dat de losse stekker er ook in zou kunnen. De stekker loopt naar de achterkant/onderkant van de dieselpomp.

Reacties

hobbyboer
-
JohnDeere5720
@hobbyboer Dat is knullig 😛
Maar aan de stekker te zien is deze nog nooit gebruikt (Viezigheid die erop zit) en ook trekt onze trekker gewoon goed, zover ik weet.
Kan het kwaad als ik de stekker er eens in zal steken om te kijken wat er anders is... of laten voor wat het is en de volgende keer vragen aan dealer?

Iedergeval bedankt voor het antwoord 😄
JohnDeere5720
@hobbyboer Welke trekker was dat en hoeveel vermogen geeft die aan op de waterrem?
hobbyboer
Quote Reactie van @JohnDeere5720:
Welke trekker was dat

Geen! Wij hebben nooit een 5x20-serie trekker gehad, was een grapje 😄
JohnDeere5720
@hobbyboer Oh, kon wezen 😛
Zijn mooie trekkers hoor 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!