Foto van een Massey Ferguson Kipper na veel tijd en geld is de kipper klaar. Foto is geplaatst door David Bakker op 15-05-2016 om 20:09:12, met 10 reacties.

Massey Ferguson Kipper

David Bakker
Foto van een Massey Ferguson Kipper na veel tijd en geld is de kipper klaar

Reacties

Dext
Heel erg mooi! ????????
MANAckerdiesel
Wij hebben er ook nog zo 1 staan, alleen is de onze zo mooi nog niet!!
stabol
Hij is mooi geworden
boeremco
Wat voor hout soort heb jij gebruikt en waarmee behandeld
David Bakker
@boeremco hard hout zo ie zo ik weet niet of ik het nog kan terug vinden . het heeft wel wat zoeken gekost om de juiste dikte te vinden ivm de metalen rand boven op , hij niet perfect maar ik ben er dik tevreden mee. Een franse Massey Ferguson kipper zie je nergens
boeremco
@David Bakker klopt de Franse zijn wat schaarser in Nederland heeft ook met geld te maken in Engeland is goedkoper als Frankrijk heb de mijne gekocht voor 570 euro en in Frankrijk staan ze boven de 1000 euro
rutger-bilderbeek
Wat voor banden maat hebben jullie onder de kipper zitten?
+1
David Bakker
@rutger-bilderbeek op mijn kipper liggen snelverkeer banden 275/65 R16 worden vervangen door 10.5R16
Maar in de folder staat 7.50 R16
rutger-bilderbeek
@David Bakker Bedankt!, Heb inderdaad in een folder gezien dat ze met 7,50 R16 werden geleverd. Maar wij vinden dat wel aan de smalle kant.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Kipper ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!