Weer een kleine update. Foto is geplaatst door fordje op 21-01-2008 om 06:19:24, met 11 reacties.

Landbouw miniaturen 1:32 Deutz-Fahr

fordje
Weer een kleine update

Reacties

superman
Mooi ding hou maak je zo iets
fordje
Ik heb gwoon een standaard Deutz Agrotron 210 van Siku gepakt en losgeschroeft hef en fronthef der af banden der af. Alles wat verder uitsteekt bij het onderstel eraf gezaag/gebroken. Kartonnen kapjes geknipt en die er opgeplakt. Die achterbanden had ik nog die voorbanden komen van mijn Ford 7600 van Brittains vooras is een fendt 716 Siku vooras en die rollbeugel is van ijzerdraad. Oja en dat stuurtje is van een Agrotron K110 ook van Siku.
superman
Okeej luek gemaakt
FENDTfarmer
Netjes!
stefanfendt
Word ckers mooi
fordje
Badankt allemaal.... 😃 als er iemand mog tips heeft zijn die ook welkom hoor 😉 😉
Deutz-Agrotron
Mooi mr ik zou dat karton vervangen door dunne plastic plaat of dun aluminium plaat. das ff sterker en mooier als karton denk ik.. voor de rest ziet het er al super uit
fordje
Ik heb nog wat aan het karton gedaan (dat was ook nog de bedoeling) @deutz-agrotron
fordje
Zie hier
landbouw
Ik vin da er zo 1 int egt zou moeten zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!