Foto van een John deere 6820 met strautmann mega 3401 lossen op de bult.. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 30-05-2016 om 19:07:35, met 5 reacties.

John Deere 6820

mdoornekamp
Foto van een John deere 6820 met strautmann mega 3401 lossen op de bult.

Reacties

hobbyboer
Ook begonnen met toevoegmiddelen?
Welke gebruik je?
mdoornekamp
@hobbyboer ja komt steeds meer vraag naar. Wij bieden Advance aan. Sommige boeren hebben zelf iets anders
hobbyboer
@mdoornekamp Dat spul van Visscherholland is dat toch?
Die gebruiken wij ook, nu voor het vierde seizoen en van de 3 die we dus al opgevoerd hebben waren er 3 heel goed. Tussendoor 1 jaartje een ander merk geprobeerd, maar dat beviel iets minder.
Heb geen idee of het toeval is, maar denk toch wel dat Advance wel goed spul is.
We gooien het er nu standaard bij, weet alleen nog niet of het nodig is om de adviesdosering aan te houden. Meestal rond ik het af op hele potjes per keer inkuilen en dan het liefst naar beneden natuurlijk 😄
De laatste helft van de eerste snee van dit jaar zat ik op bijna de halve dosering en toen we vrijdag het plastic eraf haalden om het eerste deel tweede snee erover te kuilen zag dat er weer keurig uit.
mdoornekamp
@hobbyboer wij hebben zelf nog niet zo veel ervaring. Die visscher holland is er ook wel serieus mee bezig met begeleiding en folders. Er zijn hier nog niet zo veel boeren die het altijd gebruiken. Vaak doen ze de bovenste laag van de kuil of als het gras wat minder is door de weersomstandigheden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6820 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!