Foto van een Same Corsaro 70  bezig met balen opruimen tussen de buien door.. Foto is geplaatst door wim-same op 18-06-2016 om 20:58:51, met 8 reacties.

Same Corsaro 70

wim-same
Foto van een Same Corsaro 70 bezig met balen opruimen tussen de buien door.

Reacties

jordi 1455
Wis niet dat jij een corsaro hebt
wim-same
@jordi 1455 Heb Ik ook nog niet zo lang.
a3vandiejen
@wim-same Schitterende Same Wim, is de Panter weer verkocht.
yoohan
Hele nette trekker Wim, deze tilt je klem+baal wel goed zo te zien. Toch wat zwaarder in de neus als de minitauro
wim-same
@yoohan maar er was één baal bij dat ik achteruit moest rijden, anders kwam toch ook bij deze trekker de neus omhoog. De hef is wel getest op deze manier. Dit is inderdaad een hele nette trekker, Ook een goede motor, Stuurbekrachtiging
yoohan
@wim-same
Misschien een baal uit de kant? Bij kleine baaltjes zijn die in ieder geval een stukje zwaarder. Wel fijn stuurbekrachtiging, zeker met een 4wd trekker.

Ik heb sinds vanmiddag ook weer stuurbekrachtiging op de Panther. Hoop dat alles lekdicht is en ook blijft. Heb een aantal O-ringen vervangen.
Minitauro
Mooie Same!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Corsaro 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!