Foto van een County 754 , Ford en Fordson dag 2016 te Slochteren.. Foto is geplaatst door oldtimergek op 08-07-2016 om 21:48:58, met 10 reacties.

County 754

oldtimergek
Foto van een County 754 , Ford en Fordson dag 2016 te Slochteren.

Reacties

mklok
Je kan er wel een cd van maken en verkopen.
oldtimergek
@mklok en dan heb ik nog niet eens alle 1000 foto's van de Fords en conversions geplaatst die ik in Engeland heb gemaakt. Maar heb inderdaad wel eens een CD gebrand en deze weggegeven, maar dat was van een toertocht.
Tinus
@oldtimergek Je verzameling blijft me verbazen.
+4
oldtimergek
@Tinus Ik denk ongeveer een 40 duizend foto's. En van de laatste jaren weet ik wel wat ik zo'n beetje geplaatst heb. Ik noteer ze nl op papier, dan weet ik wat ik geplaatst heb. Maar ik heb er nog steeds lol in, dus ik ga er gewoon mee door.
mklok
@oldtimergek ik ben lid van de FFCN die ook deze dag georganiseerd heeft. Misschien een idee om een cd te maken en via de club te verkopen.
erik9831
Quote Reactie van @oldtimergek:
Maar ik heb er nog steeds lol in, dus ik ga er gewoon mee door.

Hoop ik toch dat je er nog lang lol aan mag beleven !!!
mklok
@oldtimergek past niet op 1 cd, maar ben de eerste die er dan eentje koopt.
Hector 3055
Wauw wat mooi!
SJB533
Die is wel netjes opgeknapt! Alleen jammer van die fronthef...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de County 754 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!