Ploegmakers de Rips met hun Krone Big X demo machine in het gras. (2016). Geplaatst door FerreV op 14-07-2016 om 16:34:13, met 7 reacties.

Krone Big X

Ploegmakers de Rips met hun Krone Big X demo machine in het gras. (2016)

Reacties

Schijnt een nieuw type krone achter de moterkap schuil te gaan las ik ergers
FerreV
Klopt
+1
Marnixw
En zo zien een paar nieuwe banden mogelijk. Dit zijn flinke jongens voor in de blubber. Is het weer een dubbelen motor of dit keer een grote V8?
@Marnixw dat wouden ze nog nie bekend maken las ik!
Marnixw
@johndeere6910forever Ik verwacht dat ze daar nu wel van af gaan stappen. Zo'n groot succes is dat volgens mij niet geweest. Een loonbedrijf in Duitsland had een twin engine Big X1000. 's Ochtends naar de akker rijden op één motor en bij het veld de tweede motor erbij voor de hakseltrommel. Deze was dus nog koud maar moest dan wel ineens volle bak aan het werk gaan. Dat ging uiteraard mis...
FerreV
Het is maar 1 motor dit keer 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Big X ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!