Foto van een New Holland T 6080 bezig met hooi laden met de ROWA H lader. Foto is geplaatst door FiatArgi fan op 24-07-2016 om 22:19:57, met 16 reacties.

New Holland T 6080

FiatArgi fan
Foto van een New Holland T 6080 bezig met hooi laden met de ROWA H lader

Reacties

kerstrunner
Werkt dat systeem goed? Of is het toch een beetje aanmodderen?
FiatArgi fan
@kerstrunner Heb er ook eerst aan getwijfeld bij het kopen dit voorjaar als dit vlot zou werken.
Gelukkig waren deze zorgen onnodig, dit werkt gewoon perfect 😄
a3vandiejen
Vroeger 1200 pakken met de hand opsteken was gewoon. Maar als het makkelijk kan heb je groot gelijk.
+1
FiatArgi fan
@a3vandiejen Had dit zien staan op een 2de handsite, echt een koopje. Deze zomer al 1600 hooibaaltjes mee geladen, nu wachten tot de tarwe af is en dan vliegen we in het stroo 😉
kerstrunner
@FiatArgi fan En hoe is dat aan de wagen bevestigd? En hoe gaat dat in de bochten? Wij hebben nm ook nogal wat pakken te laden.
FiatArgi fan
@kerstrunner De 2 buitentoeren vorken wij, bochten lukken wel maar is een beetje raar. En voor de rest zorgen we voor mooi rechte gangen, voor het gemak. Je kan ook maar aan 1 kant draaien dat de lader in de binnendraai zit. Bij de buitendraai heb je een grotere draaicirkel nodig anders worden de olieleidingen te kort
FiatArgi fan
@kerstrunner Ik zend je nog een foto hoe het bevestigd is , heel simpel hoor en kan je alleen van wagen verhangen.
+2
Valtrapowerr
@a3vandiejen Vanmiddag nog 2000 pakjes opgeruimd, gelukkig met een heel ploegje mensen dan blijft het leuk 😄
+1
FiatArgi fan
@Valtrapowerr Hahah 😄 blijft toch geestig he die kleintjes 😃 onze kleine pers heeft 10 jaar binnen gestaan en plots dacht ik dit wil ik toch nog eens proberen, en zo is mijn hele hobby begonnen 😄
+1
a3vandiejen
@Valtrapowerr Ja zo ging het vroeger bij de Fam. Tukker ook op de vuilendam gelukkig, en daarna nog een pilsje met elkaar.
+1
Ford 2000 Ruben
@Valtrapowerr dat is nog eens de moeite! Met veel mensen blijft het inderdaad leuk 😄 Ook op zolder gezet? Of rijden jullie wagen in kapschuur en is het klaar?
Valtrapowerr
@Ford 2000 Ruben nee gelost in een ligboxenstal. Ja dan blijft het leuk was gelukkig ook niet te warm.
Ford 2000 Ruben
Lijkt inderdaad wel een mooi apparaat! Moeten wij ook eens naar kijken.. Voorlopig maar op de oude manier, wagen achter de pers, 300 pakjes erop en volgende wagen erachter haha 😄
FiatArgi fan
@Ford 2000 Ruben Ik heb er in deze maand denk ik 4 te koop zien staan op kapaza, als je 1 koopt, moet je er toch op letten dat het hydrolisch aangedreven is en niet mechanisch op de wielen, dat systeem werkt minder goed omdat je de snelheid niet kan regelen hoe vlug ze omhoog gaan.
Ford 2000 Ruben
@FiatArgi fan aha oke! Dat is inderdaad nog wel handig om te weten, bedankt 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6080 en hebben de trefwoorden hooi baaltjes en Balen Laden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!