Foto van een Bolinder Munktell 350. Foto is geplaatst door DeLegeWalden op 27-07-2016 om 20:24:23, met 10 reacties.

Bolinder Munktell 350

DeLegeWalden
Foto van een Bolinder Munktell 350

Reacties

mklok
Mooi span.
deerejohn
Top
DeLegeWalden
Bedankt!
MulderDeutz1
Keurig span albert!
DeLegeWalden
@MulderDeutz1 Bedankt Thomas!
Volvo--BM
Mooi plaatje zo! Is dat filmpje op Youtube ook van u? in dat geval loopt hij ook erg mooi!!
+1
DeLegeWalden
@Volvo--BM Ja klopt! Dank u!
Gerron
@DeLegeWalden
Trekker van dik 60 jaar oud. Vervangen in die tijd in vrijwel ieder geval: Radiateur 2x? Oliepomp 2x? Startmotor 2x? Wel een aantal keren de koppakking,koppelingsplaat en dat boutje waar de versnellingspook om draait maar nooit een probleem met de versnellingsbak.Wel eens probleem met lekkage bij rechterachterwiel en de accu,banden,stoel en uitlaat zijn normale slijtage. Oh ja de remschijven willen na zoveel jaar nog wel eens hard worden dus die ook maar 2x vervangen. Electronica ook maar een keer en de spatborden (2x) zijn na al die jaren ook wel aan vervanging toe.
Maar stel nou dat je nu een trekker zou willen kopen die het net zo lang met zo weinig mankementen uithoudt...Lukt dat?
DeLegeWalden
@Gerron Radiateur niet vervangen en oliepomp niet vervangen, spatborden niet vervangen, achterkeeringen zijn volgens mij ook nooit vervangen! Tja tractoren van deze tijd redden dat waarschijnlijk nooit!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bolinder Munktell 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!