Foto van een Same Corsaro 70  keientrek in Lopikerkapel. Foto is geplaatst door wim-same op 03-08-2016 om 23:10:26, met 7 reacties.

Same Corsaro 70

wim-same
Foto van een Same Corsaro 70 keientrek in Lopikerkapel

Reacties

a3vandiejen
Dit is een mooie foto Wim, kwam die ver?
+1
wim-same
@a3vandiejen viel tegen, de klasse liep tot 65 PK. en daar boven van 65 tot 100 PK. De mijne was 68 pk dus direct een ton meer trekken dan een van 64 PK. dan valt het tegen.
maar op ongeveer iets over de helft van de baan zat een slechte plek waar heel veel trekkers bleven steken. opvallen was wel, als je daar doorheen was trokken de meeste hem naar het einde.
maar ja, je kan toch nooit tegen de echete trekker trek mannen en vrouwen op hoor. exacte banden, exact gewicht, opgevoerde motor, en ga je dat willen.
Het was maar voor de gezelligheid.
a3vandiejen
@wim-same Ja ik snap je helemaal, maar idd de gezelligheid voorop.
+1
1046
@wim-same volgende x paar pk minder opgeven
+1
wim-same
@1046 het gaat toch om de gezelligheid en een lekker biertje en vooral een hoop plezier.
1046
@wim-same das een ding wa zeker is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Corsaro 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!