Een Terex TL80 laad een Trioliet Solomix 1600 New Edition, die wordt aangedreven door een Zetor Forterra 9641.

Trioliet Solomix

473 foto's van @ZetorTwente

Een Terex TL80 laad een Trioliet Solomix 1600 New Edition, die wordt aangedreven door een Zetor Forterra 9641.

Reacties

casepowers
Hoe bevalt jullie deze wagen nu? nogsteeds tevreden over?
ZetorTwente
@casepowers Ja bevalt super, het enige minpunt is de slappe ophanging van de lichtbalk en aan de spatborden hadden spatlappen gemoeten, maar die spatlappen hebben we er zelf maar onder gebeund.
casepowers
@ZetorTwente hoe bedoel je slappe ophangin van de lichtbalk? de kentekenverlichting of de balken links en rechts?
spatlappen zijn wel optie trouwens dacht ik.
ZetorTwente
@casepowers Geen idee eigenlijk hoe die lichtbalken vast zitten, wat ik wel weet is dat ze flink kunnen zwabberen, kenteken(verlichting) zit er niet op.
casepowers
@ZetorTwente met 2 bouten door de balk en dan door t frame. vreemd dat die wabberen. zitten normaal goed vast. anders een grote carr ringen er bij achter de boutjes doen.
ZetorTwente
@casepowers Zolang ze nog blijven hangen laat ze maar zwabberen. Dat deed die hele plaat aan de oude voerwagen ook later wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet Solomix ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!