blijft toch een grote trekker als je met 1.80 nog onder de veranda past. met de banden uit foto 2 komt daar nog ca. 5 cm bij

John Deere 3650

groteboer
Blijft toch een grote trekker als je met 1.80 nog onder de veranda past. met de banden uit foto 2 komt daar nog ca. 5 cm bij

Reacties

johndeere 3650
Ziet er goed uit, moet je de cabine nu nog bekleden?
groteboer
Dat moet ook nog.
maar dat doe ik als allerlaatste, als alles is getest en functioneert.
johndeere 3650
@groteboer nu duurt het niet lang meer voor je hem kunt testen of wel
johndeere 2650
Mooi om te horen dat alles goed doet.doe je er ook beige bekleding erin? Kun je weer na aantal jaar weer mee rijden 😉
groteboer
Ik heb nu vakantie en wilde in de vakantie de cabine weer op de trekker hebben, omdat we nu de tijd hebben om er een aantal dagen achtereen aan te kunnen werken.
de verlichting, zwaailichten en wat andere zaken zijn al getest en werken. komende dagen kunnen we veel grotere delen zoals accubak en accu, remluchtketel, hydraulisch remventiel e.d.weer terugplaatsen.
onder het dashboard moeten nog wat contacten hersteld worden, maar dat kan de komende dagen nog wel. dus ja, we gaan nu flinke vorderingen maken.
de kleur van de bekleding blijft gewoon het bruine dat er al in zat.
nog even een vraagje; heeft iemand ervaring met het opbouwen van een extra tank voor de hydrauliek-olie. foto's van een opbouw zijn ook welkom. er komt een haakarm-containerwagen achter en ik ben bang niet genoeg olie aan boord te hebben.

groetjes, Martijn
Koiter
@groteboer Misschien @erik-de-jong ? Hij heeft ook een op zijn Case 1594
Koiter
@groteboer tractorfan.nl/topic/95600/ hier misschien wat aan?
Indrukwekkend in zijn 3650 werk, ik heb één ik van hou en ik hoop op een dag te herstellen zoals jij, die een restauratie presuspuesto draagt zo?
groteboer
@nacho-gonzalez-ocejo Hello Nacho,
Thank you for the kind words. looking at your pictures, yours is a beauty too!
most likely in a better shape as we bought ours.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!