Laatste keer mest rijden met de New Holland voordat de JD er voor moet. Foto is geplaatst door John k op 07-08-2016 om 12:57:37, met 11 reacties.

New Holland T 8.360

John k
Laatste keer mest rijden met de New Holland voordat de JD er voor moet

Reacties

John k
T8 360 maar krijg hem er niet voor. Sorry.
marc102
@John k Gekke vraag maar hoeveel stuurassen heeft deze ton? In eerste instantie dacht ik geen omdat de wielen wat dicht op elkaar zitten.
930triplemaaier
@marc102 de voorste 2 en de achterste zijn stuurassen
marc102
@930triplemaaier Oke, blijft een appart gezicht. Vroeger reed de loonwerker hier mest met een 3 assige aanhanger mest zonder stuur assen. Als hij dan een dag gereden had dan was de oprit zwart van rubber haha 😀
930triplemaaier
@marc102 dat wil ik wel geloven maar dan staan de assen ook wel wat dichter bij elkaar
deze assen zijn gestuurd met behulp van bowdenkabels en als je vergeet olie druk te zetten op het ventiel van de besturing dan krijg je deze tanken de bocht amper om. Als je dat niet in de gaten hebt dan ga je gewoon recht door
marc102
O N
Hoeveel liter zit daar nu in ?
Mooi span zo !
ricooo12
Waarom moet er een jd voor dan ?
930triplemaaier
Waarom gaat deze weg?
John k
Gaat weg omdat die nieuwe JD ervoor komt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 8.360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!