Foto van een Fendt Farmer 102S testen van de

Fendt Farmer 102S

marc102
Foto van een Fendt Farmer 102S testen van de "nieuwe" gewichten grondplaat

Reacties

+2
marc102
fendtdie 97
@marc102 moedergewicht van onze regio afkomstig misschien? (West-Vlaanderen)
marc102
@fendtdie 97 Nee dat niet hier uit de buurt Limburg/Brabant

ps ik zoek nog 35kg gewichten 😀
fendtdie 97
@marc102 Van deze heb ik er al 7 liggen en al 1 moedergewicht maar zoek ook nog een moedergewicht om eens verder te kunnen doen. Om eens gewichten te kunnen hangen aan de farmer 3S alles is al gedraaid maar vind maar geen zo'n plaat voor schappelijke prijs.
marc102
@fendtdie 97 schappelijke prijs is lastig
Op de plaats waar ik deze gekocht hebt ligt nog een zelfde ook gestraald en in de grondverf. Alleen.... hij is gebroken het u is nu een J geworden zegmaat. Ik denk dat dit goed te maken is als je handig bent of iemand kent.

Ik wil hem wel brengen tegen een vergoeding en 2 gewichten 😀
jcbmaas
@marc102 Weet jij toevallig de prijs van deze gebroken plaat ? Ik heb er al eerder een gelast en die is nog heel dus dat durf ik wel aan. Past mooi aan de 611s !!
marc102
@jcbmaas Deze persoon vraag 250 voor een gestraalde en geprimerde hele plaat zoals op de foto. De gebroken plaat was ook gestraal en geprimerd en volgens mij wou hij er 190 euro voor ofzoiets. Je kan hem altijd bellen maar over prijzen valt er niet veel te handelen met hem 😟

Maar verder geen verkeerde man, hij heeft veel liggen van Fendt maar zet nooit iets op internet.
jcbmaas
@marc102 Oei dat vindt ik erg veel geld voor een kapotte plaat. Wie is deze beste man als ik vragen mag ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 102S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!