Foto van een Hanomag 55D Shovel. Geplaatst door HanomagFan op 10-08-2016 om 19:36:10, met 7 reacties.

Hanomag Shovel

52 foto's van @HanomagFan

Foto van een Hanomag 55D Shovel

Reacties

Fast Eddy
Crossbaan Veendam?
HanomagFan
@Fast Eddy
Hoi Eddy, dat heb je goed geraden 😉
Fast Eddy
Shovel van u zelf?
HanomagFan
@Fast Eddy
Ja Eddy, deze was van mezelf, was een emotionele aankoop. Helaas niet genoeg werk voor en daarom maar weer verkocht helaas aan een handelaar. Had er een snelwissel bij gekocht met een pallet vork, puinriek en grote dichte bak. Tijdens de TKD in @1990 heb ik er ook mee mogen proefdraaien, Ik vond het geweldig. Maar de servo bediening was naar mijn idee niet zo makkelijk te doseren. Maar goed, het is een hele kunst om goed en vlot een baan te maken. Het omschakelen van vooruit naar achter uit duurde naar mijn idee ook iets te lang. Het is al weer wat jaartjes geleden dat ik deze had. Denk het jaar 2006
Fast Eddy
Jammer ja.
Was dit ook zo`n snelloper?
HanomagFan
@Fast Eddy
Ja, was snelloper, maar kon er max 35 a 40 km/uur mee behalen... en geen 50 km/uur. En er zat helaas geen ALS systeem op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!